Хотел Двореца – Велинград

Статии, оферти, мнения

Как да изглеждате високи, без високи токчета

Сред въпросите, които вълнуват нежните дами на челна позиция се нарежда модата. Как да се обличате, къде да пазарувате, с какво ще сте в крак с модата и т.н. Това са само част от нещата, на които потърсихме отговора на специалистите.

И с не по-малка сила темата за токчетата, които да си признаем в разгара на лятото са така красиви, но и в същото време неудобни и непрактични. Ето и някои модели: https://fashioncolors.bg/online-moda/damska-moda/предимства-на-кожените-обувки. Как да изглеждате високи, без високи токчета:

  1. Има ли начин да нося гащеризони, без да изгледам смешно – потърсете нещо, което да се съчетае с модела на гащеризона. Цветните фигури и еластични колани може добре да се комбинират и с по-ниска обувка. Наред с това гащеризона ще издължава фигурата, без да се налага да сте на много висок ток. Колкото по-къс е гащеризона, толкова по-дълги ще са краката, ще изглеждате и по-висока.
  2. Има ли начин да изглеждам по-високи, без да нося високи токчета – сандали със свежи цветове или пека платформа ще удължат визията ви. Когато става въпрос за обувки, потърсете стилове, които завършват точно над глезена, при най-тясната част на крака, така ще може също да опитате монтирани над коляното обувка, но се уверете, че да го носите с нещо допълнително, кратко и монтирани през кръста, за да направи краката ви да изглеждат възможно най-дълги.
  3. Как да облека средна дължина пола: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/къса-пола-с-висока-талия-от-черен-сатен, без да изглеждам по-ниски, отколкото съм – A-линия на силуета, пола под коляното и баста в горната част. Миди дължината може да направи идеално изглеждащи краката ви.
  4. Как да нося дълъг ръкав и панталон и да се чувствам висока – някои цветови съчетания могат да са от голяма полза. И ако лятото не е най-удачния сезон за тъмните дрехи (най-малкото черен цвят), но и морско синьо, тюркоазно, шоколадово кафяво ще помогнат за издължаване на визията. Избягвайте всички прекалено хлабави или тромави стилове – панталони до глезена с дължина, ¾ ръкави и т.н.
  5. Много дами се придържат към строго определени марки и модели, но летния сезон предлага изобилие от дрехи. За да изглеждате по-високи, та дори с ниски сандали, игнорирайте предубежденията си и поразгледайте нещо, което до момента не сте опитвали.

 

 

 

сряда, ноември 1st, 2017 Без категория