Хотел Двореца – Велинград

Статии, оферти, мнения

Велинград – град със съхранени традиции

Красиво и неповторимо е всяко кътче, всяко местенце тук. Величествена гледка, приятна обстановка и много забавления в сърцето на планината. Приказно място, чист въздух, сред прохлада и тишина – това е мечтаната дестинация за вашата почивка. Велинград – град с традиции, съхранени и пресъздадени, за да ви върнат назад във времето, за да усетите духа на българското и да се почувствате горди и величествени, истински българи. Насред тайнствената девствена природа, сред тези приказно красиви места, човешката ръка е издялала райски кътчета за наслада и отмора за трудолюбивите и уморени гости на града. Многобройни са хотелите , предоставящи превъзходни условия за почивка и разтоварване след натовареното ежедневие.

http://rezervaciq.com/велинград/ресторанти

Чистият въздух и минералната вода ви посрещнат тук, а този курорт е готов да ви предложи и предостави в големи количества от тях. Многообразни СПА услуги на разположение на всички гости –басейни с минерална вода, сауни,джакузита, парни бани, ароматни масажи и редица други глезотии ще ви отведат в рая и ще ви накарат да се почувствате като богове. Превъзходни условия и перфектно настаняване – осигурено е всичко необходимо за спокойната и приятна почивка за посетителите на града. Несъмнено тук ви очаква едно незабравимо изживяване сред красота, прохлада и разнообразие от места за забавление.

Пренасяйки ви в миналото, в приятна и задушевна атмосфера, с многообразието и пъстротата на миналите славни времена , ресторантите във Велинград ще ви очароват и пренесат в един друг свят –на ценното, важното, на отминалото, но незабравимо славно българско време. Ресторанти в автентичен стил, със старинни и красиви орнаменти, с извезани български емблематични спомени, оставени от миналото и запазени в настоящето, оставяйки отпечатък завинаги в бъдещото поколение. Български традиционни ястия, всевъзможни гозби, приготвяни от изкусните майстори-готвачи – чорби, катми, пататник и други такива с причудливи имена но с превъзходен неповторим вкус. Собствениците на ресторантите са готови да ви предложат добро обслужване, ведро настроение, първокласни местни напитки и едно незабравимо изживяване. Не малко на брой са и чуждестранните специалитети, приготвени изкусно от готвачите за да изкушат всеки техен гост.

Забавление, музика и танци до зори ще ви предложат заведенията от rezervaciq.com Изискан стил, модерен дизайн, последните музикални хитове и незабравимо изживяване сред китните местенца на това райско кътче на България – СПА столицата на България.

неделя, август 31st, 2014 Без категория